top of page

De kracht van aanraking - De kracht van het nu.

Geen enkele massage is hetzelfde. Daphné werkt niet volgens een routine, maar met de energie van het hier en nu. Bij elke massage is het doel om tot een intens diepe rust te komen. Jouw ZEN level.

Op deze manier gaat je lichaam zichzelf helen.

Holistische 

massage

Een zachte, rustige therapeutische massage met warme olie.

Zorgt voor een goede circulatie van het bloed en de lymfe. 

60 min. - €65

90 min. - €95

120 min. - €125

Ayurvedische

massage

In de Ayurvedische leer staat de "kennis van het leven", de compleetheid van de mens op de voorgrond. Lichaam, geest en ziel worden in harmonie gebracht om de prana (levenskracht) te versterken en ziekten te verminderen of te voorkomen.

 

Dit is een ontspannende drukpuntmassage van de marmapunten (energiepunten) van het lichaam. Hierdoor kan de prana beter door je lichaam stromen. Emoties kunnen loskomen bij deze massage. Door het gebruik van ayurvedische kruidenolie kunnen de haren vettig worden.

90 min. - €95

120 min. - €125

Self-Love

massage

Bij deze holistisch, energetische massage masseer ik vanuit mijn hart, mijn buikgevoel. Ik werk niet volgens een plan of schema vanuit mijn hoofd. Maar ik luister steeds bewust naar wat me wordt ingegeven in het contact met degene die ik masseer.

 

De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen. Intuïtie kan worden omschreven als een ingeving, een vorm van direct weten, zonder dat je dit van tevoren hebt bedacht of beredeneerd. Ook reiki healing kan hier geïmplementeerd worden.

90 min. - €95

120 min. - €125

Ayurvedische

hoofd - en gelaatsmassage

De Indiase hoofdmassage is stimulerend en tegelijk afvoerend en ontspannend. De bewegingen werken krachtig in op de rugspieren, nek en hoofdhuid/haren. Toch wordt dit door de neergaande en afvoerende impuls van de bewegingen als ontspannend ervaren.

Door het gebruik van ayurvedische kruidenolie zullen de haren vettig worden.

60 min. - €65

Aarzel niet om contact op te nemen via mail indien je vragen hebt over de behandelingen.

De aangeboden behandelingen zijn niet te verwarren met tantra of erotisch werk.

bottom of page